Come On Guys~Click it!

menu campus life cerpen novel penulisan doodles

music for my life and my soul~

Tahap Malu Melampau!

hi guys! okies rasa nya entri kali nih lam bm laaa..
malas nak taip..
and malas nak selak kamus 18 inch saya (google translate jer laa..)

okay, pagi semalam ada Bengkel Rejuvenasi Minda Mahasiswa di UiTM Shah Alam Menara 1 Kompleks Kejuruteraan..

At Menara 1 >,<


sya termenung~

Cik Billa~ >,<

naik turun lif.. once Miss Sammy tertinggal kat luar, kawan tinggalkan kat tingkat 6 TT^TT
ciss.. pastu dia orang orang gelak mengekek.. pfft~

first2, dah dapat tempat duduk kami di mendaftar...n makan!
nasi lemak+air teh..
Cik Billa makan lambaaat ._______.


pastu dengar ceramah
okay, penceramah nya Encik Syamsul Amri..
(tak sempat nak click pic .______.)

tapi seriously, OHSEM!
tak mengantuk langsung!
banyak pengisian.. Alhamdullillah..
Miss Sammy dapat lah sebanyak yang mungkin ilmu yang
cuba di sampaikan..

Keindahan sesuatu perkara memerlukan pengorbanan
dah habis tu ader forum..n makan lunch!~
n Miss Sammy ade kelas petang~
al maklum laa.. saya tak laa pandai sangat~ (take note oke?)

masuk jer dalam hall b coz ader student habaq kelas gabung..
Miss Sammy masuk jer kelas..
masuk2 dah separuh belajar baru sedar Sammy salah kelas TT^TT
nak kuar tak ley sebab dah duduk tengah.. redha jer..
bila madam suruh buat soklan Sammy dah cuak nak mam.. >w<

untung Madam yang sebenar datang kutip Sammy TT^TT
soorry Madam.. tersalah kelas pulak >,<

cerita balik kat Madam.. madam gelak ^^
haha.. sumpah lawak.. tobat tak silap kelas daa~


oke.. dats all~ saya pemalu orang nya~






c ya soon!~
HITS THE LIKE, COMMENT THIS POST AND CLICK MY NUFFNANG! I WANNA COSPLAYING!

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...