Come On Guys~Click it!

menu campus life cerpen novel penulisan doodles

music for my life and my soul~

hari hari ku di BALING...

hi sume...
its me... mean..
nak pronounce lam bahasa jepun.. SHA RU MI NU..
haha.. aku gi baling.. yup.. kat baling..
nak tau kenape?? saje jer... teringin nak gi baling yang harmonie nier..
so.. hari nih hari kedua aku at baling nih.. semalam aku gi mandi sungai.. syok kot.. 
huhu..


video

jangan jeles..


nanti aku sambung ek?? nak blah dah.. jaa nee!!!

HITS THE LIKE, COMMENT THIS POST AND CLICK MY NUFFNANG! I WANNA COSPLAYING!

a trip to PSP

haha... its been a while..

dang! malas nak tulis SEBENARNYA... haha.. *ROFL*
tara!! mehh.. aku nak story sikit..
ari tu.. cikgu form aku (cg yahya farid yang tercayang... eh.. betullah.. kite kena cyang cg..)
wahh.. mean.. baik nyer ko...

haha...
kite owng diJEMPUT ke program pencarian maklumat..
SERONOK!!

me n my fren.. menunggu dan menunggu bas.. (lambat lagi ke??)


serius lambat.. haha.. weh.. taw tak?? enset aku tertinggal time nak bertolak ke maktab.. pulun aku lari balik ke hostel..(atlit 400m la kate kan.. haha *lol*)

lame menunggu akhirnya!

bas ber air-cond tajaan MARA dan PDRM akhirnya sampai juga!
perjalanan cam besa jer..aku MEMEKAKKAN telinga aku dengan earphone tercayang (sekarang da arwah.. aku tarik sampai putus.. huhu.. T^T)


akhirnya aku sampai gak..

looking at the slide.. guys.. haha.. korang nih cheerful betul..
nak tengok kawan2 aku tak..? sume comey2.. tak macam aku..


haaa.. nih my good fren... thank guy for be my fren..
(aku nih clumsy sikit... T^T)


haaa.. yang nih pulak seunit ngan aku.. wan syud and dal..
lin, ang plak jiran aku kan?? haha..


ramai yang cakap kami ada chemistry..
haha..




eh? tangan sape plak nih?? aku rase tangan nad kotw??


haaaa! yang dok jelir lidah tuh lah nad..
haha..
nad..nad...


kami duk semenyih..
haha...


group one! we ARE THE CHAMP!!! haha..
kami menang!!
SERONOK GILER!!


conclusion from our experiment is...

KAMI MEMANG SUKA BERGAMBAR!!!
haha...
balik2 kami sume keletihan...

--___--

till then my fren!!!

CLICK NUFFNANG SAYA NAK COSPLAY!

HITS THE LIKE, COMMENT THIS POST AND CLICK MY NUFFNANG! I WANNA COSPLAYING!

gaze at the wall


anata was too kind..
but, not to watashi.. not to watashi..
watashi feel sad.. hontoni sad..
maybe someday watashi better just disappear..
just disappear..
like air.. no where to go.. no where..
this sad atmosphere would disappear in no time..
 watashi hope so..
watashi gaze at the high wall..
well, watashi can't reach the top..
its just to high..
its better if watashi just sit against the wall
and remain 'distress and coma'..
sometime watashi will 'regret'
and see the 'red' liquid
spread all over the place..
but, watashi can't be like 'reila'..
watashi just watashi..
not other.. it just watashi..
'before i decay'..,watashi hope someone will pull watashi out..
watashi will 'pledge' that watashi will disappear 'without a trace'..  
HITS THE LIKE, COMMENT THIS POST AND CLICK MY NUFFNANG! I WANNA COSPLAYING!

what friend for part 2 (the gazette fanfic)

Kai memasukkan tangannya ke dalam jaketnya. Sekali sekala dia mengusap tangannya yang sejuk. Langit seakan-akan ingin menangis. Gelap dan sejuk. Kai cepat-cepat masuk ke kedai serbaneka. Pintu kedai ditutup. Kai terus pergi ke bahagian roti. Dia mengambil pizza Danish satu dan twister perasa oren. Kai membayar makanannya dan segera ingin beredar daripada kedai itu. Dia perasan yang cashier kedai itu memandang mukanya seperti ada yang pelik tentangnya. Kai membuka pintu kedai dan angin sejuk seakan-akan menikam kulit putihnya. Hujan mulai turun dengan lebatnya. Kai menutup pintu kedai balik dan berpaling ke arah cashier tadi.

“ Er, payung ada dijual di sini tak? ”

Kai berjalan dan memegang payungnya dengan kemas supaya angin sejuk yang bertiup kencang tidak dapat menerbangkan payungnya. Dalam kebisingan bunyi hujan yang menghentam bumbung rumah kedai, telinga Kai masih dapat menangkap suara tangisan seorang budak. Dia berpaling ke semua arah dan menemui seorang budak lelaki yang sedang menangis. Kai menuju ke arahnya.

“ kenapa awak menangis? Awak sakit ke?” Tanya kai. Budak lelaki itu menggeleng. “ jadi, kenapa awak menangis? ”.

“Saya terlambat untuk pertandingan bahas. Saya mesti di keluarkan daripada pertandingan. Segala usaha saya mesti sia-sia.” Budak lelaki itu menundukkan wajahnya. Kai menghulurkan payungnya kepada budak lelaki itu.

“ ambillah. Lagipun apartment abang dekat jer. Awak dah makan? ” budak itu menggeleng. Kai menghulurkan makanan yang di belinya sebentar tadi. “ Ambillah, abang dah kenyang. Lagipun kita takkan dapat berfikir elok dalam perut lapar kan?”

“ Te..terima kasih.”

“ tak apa. ganbatte dayo!” kai berdiri di bawah hujan dan melihat budak lelaki itu berlalu. Kai tersenyum puas. ’selamat berjaya’

Kai sampai di depan pintu apartment sedang berfikir hendak masuk ke tidak. Air menitik-nitik jatuh ke lantai. ‘mesti aku kena marah dengan Aoi.’ Kai mengeluh. Kai mula mengigil kesejukan. Dia berdiri di hadapan pintu selama 10 minit sebelum berfikir untuk membunyikan loceng. Sebelum dia sempat membunyikan loceng pintu buka oleh Aoi. Kai memandang Aoi sambil tersengih. Aoi memandang Kai dari atas ke bawah. Aoi menggelengkan kepalanya.

" Ruki! Tolong bawakkan tuala.” Jerit Aoi.

“ kenapa?” balas Ruki.

“ Kai basah kuyup. Dia akan basahkan satu rumah kalau kau tak bawakkan tuala sekarang.” Kai masih lagi tersengih.


please comment!

to be continue!
HITS THE LIKE, COMMENT THIS POST AND CLICK MY NUFFNANG! I WANNA COSPLAYING!

new year..



my heart ache so much..
i don't want to leave you..
I'll miss you badly..
i know its impossible to get you back..
this is just too wrong..
i want you to know that i always remember you in my deep heart..
2010..
and 
2011.. welcome to you..
may this year become another great year to me!  
HITS THE LIKE, COMMENT THIS POST AND CLICK MY NUFFNANG! I WANNA COSPLAYING!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...