Come On Guys~Click it!

menu campus life cerpen novel penulisan doodles

music for my life and my soul~

Attention BloggerS~

hi guys..


Miss Sammy selalu terkena cam nih~
korang GERAM tak? kalau korang tekan link yang visitor bubuh
korang ingat blog depa, korang pown nak tekan, yelaa orang mai melawat,
kita pown nak melawatlaa kan? TEKAN TEKAN kuar cam nih--->


ataupun says ke?

bagi Miss Sammy benda nih annoying --____--
bagi blog yang ade bende kejadah nih Sammy malas nak bukak dah or follow..
sakit hati.. sebab bende tu annoying~

bagi siapa-siapa yang terasa Sammy minta maap erk? 
pendapat Miss Sammy jaa~

OKIES, back to main topic..

bagi sape-sape yang ta mau sakit hati or terkena cam nih
sammy nak gitau cara~

first thing you must to do iss~

sebelum klik tu, halakan cursor ke link dulu..
cam ni~








okay, ladies and gentlemen~ dont click it yet~
then tengok kat kotak bawah nih link dier menghala ke
mana?







haaaah~ nampak? link dier menghala ke iklan dulu kan? --___--
yang nih pown same~





Dearest, kalau nak buat visitor kite ramai. stop bende yang annoying..
skali lagi nak tekankan kat sini
Miss Sammy tak tujukan kat sapa2 eh? NUFFNANG boley la bla lagi coz
visitor tekan atas dasar timbang rasa~ thanks to sis ANNA~ coz slaloo tolong click
nuffnany Sammy^^

BTW, cara nih boleh mengelakkan phishing n identity thief ^^
good luck uolls!~PENTING nih~!

PLEASE HIT THE LIKE AND COMMENT AND LET ME KNOW
WHAT YOU THINK.
CLICK MY NUFFNANG I WANNA COSPLAYING~
HITS THE LIKE, COMMENT THIS POST AND CLICK MY NUFFNANG! I WANNA COSPLAYING!

7 comments:

Cik Cyida said... To Reply Click Here~

Hah! pernah kena sekali, berbulu je mata bila klik2 keluar says! sakit ati taw..

xXx chaos xXx said... To Reply Click Here~

@Cik Cyida
tu laa~ sakit jiwa n raga~ hope info nih berguna ^^

Aynahusna said... To Reply Click Here~

Taggie :D
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/mega-giveaway-dari-wwwyanayassincom.html

Anisa Anuar said... To Reply Click Here~

sikit la geram...stress sekejap...

xXx chaos xXx said... To Reply Click Here~

@Anisa Anuar
tu laa TT^TT ~

EPIK said... To Reply Click Here~

slalu kene...mmg sakit hati...

[Gadget & Aksesori Steampunk Yang Cool]

ROJAK said... To Reply Click Here~

memang annoying sangat bila terkene macam tu. dorang sibuk nak promot blog ads tu semata-mata nak dapatkan berapa sen sangat tu..sepatutnya dorang tiru macam blogger yang dah top tu macamana cara dorang dapat trafik dan duit. kalau takleh dapat duit berblogging, pergila cari keje..jual kueh tepi jalan ke, kutip tin kosong pastu jual dan mcm2 lagi keje lain leh buaat tanpa gi interview..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...